Vill du ha världens roligaste jobb?

Vill du jobba med att inspirera och motivera ungdomar till att göra mer medvetna och aktiva utbildings- och yrkesval? Vi söker nu 2 nya personer till Destination Jobb. En med utgångspunkt i Örnsköldsvik och en i Sundsvall. 

 

Vi letar efter dig som vill jobba på en arbetsplats där du får utlopp för ditt driv och engagemang och där du får bidra med att inspirera unga människor. Vi föreställer oss att du älskar att ha roligt på jobbet och längtar efter att ta dig an en spännande utmaning. Din roll innebär bland annat att genomföra inspirerande och energiska föreläsningar i Arbetsmarknadskunskap för elever på högstadiet och gymnasiet runt om i Västernorrland.

 

Vi tror att du är person är intresserad av strategisk kompetensförsörjning och arbetsmarknadsfrågor samt har förmåga att ta till dig komplex information. Du har en naturlig förmåga att både få åhörare med dig och att våga ta för dig i olika sammanhang. Eftersom du kommer att träffa många människor i din roll som kommunikatör, allt från föräldrar och skolpersonal till politiker och representanter för stora och små företag, behöver du känna dig trygg med alla olika typer av människor och situationer. Som du förstår måste du taggas av att utvecklas samt uppmuntra andra. Om du känner att du är en social och framåt person med en högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet i bagaget kan du vara den vi söker efter! 

 

Sista ansökningsdag är 5 april. Se till att ansöka i tid då du ska hinna göra tester och en videointervju innan sista ansöksdag! 

 

Läs mer och ansök i Örnsköldsvik

 

Läs mer och ansök i Sundsvall