Sommarjobbsportalen Örnsköldsvik

På sommarjobbsportalen har vi samlat annonser från ett flertal arbetsgivare i Örnsköldsvik för att göra det lättare för dig att hitta det perfekta sommarjobbet. Tänk på att många av jobben har sista ansökningsdag redan i februari. Vad som gäller för det jobb som intresserar dig, samt kontaktuppgifter till ansvarig rekryterare, finns att läsa sig till genom att klicka på respektive länk.

 

Domsjö Fabriker

Inför sommaren 2020 söker Domsjö Fabriker extra medarbetare inom många spännande områden, bla mekaniker, smörjare, laboranter, truckförare, elektriker, instrumentmekaniker, ekonomer samt inköpare.

Välkommen att ansöka om du fyller minst 17 år under 2020.

Annons och ansökan

 

Örnsköldsviks kommun

Vård och omsorg

Enhetschefer till välfärdsförvaltningen

Sjuksköterskor

Brandman

Socialsekreterare/biståndshandläggare

Boenden och personlig assistans inom LSS

 

Region Västernorrland

Om du är 15–17 år finns det möjlighet att sommarjobba hos oss under tre veckor i sommar. De olika arbetsuppgifter du kan få prova på är:

lättare vårduppgifter, kontorsarbete, köksarbete, vaktmästeri, städning, trädgårdsarbete.

Annons och ansökan

 

BAE Systems Hägglunds

Beroende på din bakgrund och erfarenhet kan arbetsuppgifterna variera. Vi tar in sommarjobbare inom flera avdelningar och exempel på arbetsuppgifter kan vara:

Konstruktionsarbete, arbete med reglersystem, beräkningsarbete, simulering, programmering, dokumentation, arkivering, applikationsskapande inom IT, fakturering, utredningar, montering, förrådsarbete, etc.

Annons och ansökan

 

Polarbröd, bageriet i Bredbyn

Arbetes omfattning är heltid och du kommer att arbeta 3-skift. Dina främsta arbetsuppgifter som sommarvikarie på Polarbröds bageri i Bredbyn är paketering och övervakning av brödtillverkning och kvalitet. Att arbeta i produktionen handlar också om att kunna förstå och hantera maskinerna i produktionen. Du bör vara 18 år för att söka detta sommarjobb.

Annons och ansökan

 

Metsä Board, Husum

Vi erbjuder sommarjobb i utvecklande miljö där du tillsammans med dina kollegor arbetar med ständiga förbättringar. De flesta sommarjobb finns inom produktion, underhåll och laboratorium. Vi söker dig med god samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande.  Du har relevant gymnasie- eller universitetsutbildning inom det område du önskar arbeta. Du är 18 år eller äldre.
Välkommen med din ansökan!

Skiftgående operatörer inom produktion och laboranter

Underhållspersonal och förrådsarbetare

Truckförare

Tjänstemän inom produktion, logistik, utveckling/miljö/energi

 

Se fler annonser på platsbanken. Förfina din sökning genom att ange anställningsvillkor för att enkelt få fram sommarjobb.

 

Sidan uppdateras kontinuerligt med annonser från fler arbetsgivare.